lauantai 29. lokakuuta 2011

Suklaa-banaanipiirakka




150 g voita
2,5 dl sokeria
2 kananmunaa
4-5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi kulhossa.
Sekoita mukaan kananmunat.
Soseuta banaanit haarukalla.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää kulhoon sekoitellen vuorotellen banaanisoseen kanssa.

Paista piirakkavuoassa 200 °C, 20-30 min. (tai kakkuvuoassa 170 °C, 40-50 min)

Kuvan piirakka on tehty noin 2/3 ainemäärillä, joten piirakka on asteen verran sutjakampi.

Ei kommentteja: