sunnuntai 18. syyskuuta 2011
Sunnuntaisalaatti
Täyttävä salaatti suurensuureenkin nälkään.
Paahda uunipellillä:
minitomaatteja
vuohenjuustoa
sipuli
pekonia
Leikkaa miniluumutomaatit tai kirsikkatomaatit kahtia ja aseta pellille vieri viereen.
Leikkaa vuohenjuustotanko sentin paksuisiksi kiekoiksi ja aseta pellille.
Levitä pekoniviipaleet pellille.
Leikkaa sipuli viipaleiksi ja asettele pekonin päälle ja tuntumaan.
Lisää tomaateille rimpsaus suolaa ja pirskota oliiviöljyä tomaattien ja juuston päälle. Pippuroi halutessasi.
Paahda uunissa noin 15 min. 200°C.
Lisäksi:
grillattua kanaa
rapeaa salaattia
rucolaa
kurkkua
paprikaa
viinirypäleitä
melonia
basillikaa
paahdettuja siemeniä
... tai muuta mieluisaa.
Tarjoa sweet chili -kastikkeen ja tuoreen leivän kera.
Tunnisteet:
kanasalaatti,
maalaissalaatti,
paahdetut tomaatit,
resepti,
salaatti,
vuohenjuusto
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti